© All rights reserved. Powered by VLThemes.

disseny-identitat-visual-palacio-aljaferia
disseny-identitat-visual-palacio-aljaferia-2
disseny-identitat-visual-palacio-aljaferia-4
disseny-identitat-visual-palacio-aljaferia-3

Palacio de la Aljafería

Client: Cortes de Aragón   Any: 2021

BRIEFING

Creació d’un conjunt d’identitat visual per al Palacio de la Aljafería, un edifici que reuneix característiques de l’arquitectura típica del mudéjar aragonès i la d’un palau medieval que va servir entre d’altres usos de residència dels Reis Catòlics. Actualment alberga la seu parlamentaria de les Corts d’Aragó, a més de ser un espai cultural en el que es desenvolupen diferents activitats. També es busca acostar el palau a la citutadanía de Zaragoza, així com al turisme nacional i internacional.

PROPOSTA

La proposta  parteix d’un element clàssic de l’arquitectura mudejar aragonesa afeginthi un arc gòtic que ens convida a entrar i participar. També s’hi han afeit tres elements ala part superir que junts, conformen una corona, conferint-li així un aspecte d’escut institucional capaç de conviure amb les marques institucionals amb les quals compartirà protagonisme. Aquest últim element també li confereix un aspecte de castell o torreó i ens parla així també de la seva etapa medieval i la seva funció defensiva.

En la part tipográfica s’ha utilitzat una tipografía geomètrica amb un alt grau de síntesi i senzillesa en les seves formes, la qual cosa li confereix un aspecte contemporàni que, reforçat amb el color, ens dona una imatge jove i dinàmica.